covid-19的更新:  看到最新的信息二十一分之二千零二十零申请人,DKIT工作人员和学生通过我们的专题网页  阅读更多.

Sports & 社会

Sports & 社会 are a great way to meet new people, have fun and do something you love.

找到你的运动或社会

The DkIT Sports & 社会 Office runs over 65+ student-led clubs and societies so whether you want to pursue an existing interest or try something completely new, there is something for everyone – from football to politics, photography to horse-riding, dance to fashion, and even circus arts! 

运动在DKIT

在DKIT我们相信体育是所有我们知道,参加体育运动可以带来真正的改变你的时间在这里和你的职业前景。无论你是一个初学者的运动员,找出你可以如何参与。

找到更多

社会

There are over 65 registered Clubs & 社会 in DkIT and they cater for all interests, hobbies and passions. You can even set up your own!

看到DKIT社会的完整列表

体育奖学金

如果你是优秀的竞技水平,奖学金可能是你的东西。该DKIT奖学金计划是爱尔兰最全面的一个,并提供了多种学生奇妙的好处。

找到更多

与团队见面

Find out who's who on the Sports & 社会 Team with details on how to get in touch.

与团队见面

颁奖晚会

我们的年度颁奖晚会庆祝过去一年的努力,我们的梦幻般的体育俱乐部的承诺和社会。查看我们的获奖者的历史!

阅读更多

Sports & 社会 Timetables

发现当体育俱乐部和社团在校园内的广泛。

阅读更多